Non Contact

  • Produse Medicale Online:
  • 13   1 - 13
Termometru de baie Laica TH4007 Laica TH4007 face parte din noua gama Laica Baby Line Termometrul de baie Laica TH4007 monitorizează temperatura apei in timp real. Baia bebeluşului va fi distractivă şi mai presus de toate sigură. Term... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Non contact
Acestea statie meteo LCD cu display LED afiseaza conditiile meteo curente si ofera o prognoza detaliata. In plus statia meteo are un ceas cu alarma si functie de amanare. Ceas: 12/24 de ore. Calendar: infinit. Temperatura: °C / ° F. Inter... Detalii »
Brand: Konig   Categorie: Non contact
Termometru de ureche cu infrarosu pentru uz familial pentru intreaga familie. Este un temometru care ofera date precise referitoare la temperatura corpului. Retine in memorie 30 de masuratori care se pot vizualiza accesand butonul meniu. Pr... Detalii »
Brand: Digio2   Categorie: Non contact
Tehnologie infrarosu de ultima generatie Folosind tehnologia moderna de masurare in infrarosu masurarea temperaturii se efectueaza cu maxima precizie la nivelul timpanuluiMasurare in doar 1 secunda Temperatura dumneavoastra este afisata pe ... Detalii »
Brand: Healthy Line   Categorie: Non contact
Termometrul digital cu infrarosii pentru ureche Laica TH2002 detecteaza temperatura corporala in mod precis si fara a cauza dureri sau disconfort. Este sigur rapid si usor de folosit datorita tehnologiei de masurare cu raze infrarosii. Apar... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Non contact
Masurare rapida si precisa iluminare in fundal a ecranului unitati de masura °C/ F memoria stocheaza 8 valori de masurare. Inchidere automata mod de functionare economic.... Detalii »
Brand: Dr Hu   Categorie: Non contact
• Non-contact• Măsurare rapidă• Validat clinic Sonda de măsurare este special proiectată pentru măsurarea exactă a temperaturii piciorului. Măsurarea comparativă a temperaturii la ambele tălpi permite depistarea „punctelor ... Detalii »
Brand: Fora   Categorie: Non contact
Termometrul digital cu raze infrarosii pentru frunte Laica TH1001 detecteaza temperatura corporala in mod precis si fara a cauza dureri sau disconfort. Este sigur rapid si usor de folosit datorita tehnologiei de masurare cu cu infrarosu. Ap... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Non contact
Termometrul digital cu infrarosu pentru ureche si frunte Laica Bodyform TH 2001 detecteaza temperatura corporala in mod precis si fara a cauza dureri sau disconfort. Este sigur rapid si usor de folosit tehnologia cu infrarosu conferidu-i si... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Non contact
Brand: Soho   Categorie: Non contact
Termometru multifunctional non-contact cu infraroşii NC 100 Microlife Masoara temperatura pe frunte de la distanta prin scanare fara a intra in contact cu pielea. Poate fi de asemenea folosit pentru masurarea temperaturii camerei sau a uno... Detalii »
Brand: Microlife   Categorie: Non contact
Cu functionare senzoriala tehnologia cu lumina albastra aria de masurare extinsa cu functie de termometru de camera semnal sonor afisaj LCD semnal alarma in caz de febra memorie pentru 8 valori de masurare.... Detalii »
Brand: Dr Hu   Categorie: Non contact
Termometrul cu proiectie JC230 este primul termometru fara contact din lume. Acesta este capabil sa detecteze temperatura copiilor sau adultilor fara contact cu pielea: este suficient ca acesta sa fie apropiat de frunte pana la o distanta p... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Non contact
  • Produse Medicale Online:
  • 13   1 - 13