Oglinda Cosmetica

  • Produse Medicale Online:
  • 5   1 - 5
Oglinda cu design modern pliabila. Este un produs de mare folos pentru persoanele care realizeaza tratamente faciale acasa dar si pentru persoanele care doresc sa realizeze un machiaj perfect. Are buton on/off si led care lumineaza pe timpu... Detalii »
Brand: Innofit   Categorie: Oglinda Cosmetica
Caracteristici: factor de marire x3, inaltime reglabila, iluminare, dotata cu maner, diametrul oglinzii: 12.5 cm. Oglinda cosmetica cu iluminare Laica MD6051 este in garantie timp de 2 ani. Continutul pachetului: oglinda cu iluminare Laica ... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Oglinda Cosmetica
Buton ON/O F F de pornit/oprit lumina● Oglinda fata-verso: 1 x normal- 5 x lupa● Rama ajustabila 360°● Putere: 3 baterii alcaline AA incluse... Detalii »
Brand: Innofit   Categorie: Oglinda Cosmetica
Este un produs practic deoarece nu ocupa mult spatiu de depozitare. Poate fi tinut si in poseta pentru a se folosi la nevoie. Caracteristici oglinda Buton pornire/oprireLed pentru luminaDiametrul oglinzii: 7.5 cm360 ° de rotatiePliabilmul... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Oglinda Cosmetica
Ideala pentru machiaj si momentele in care ai grija de tenul tau ori iti pensezi sprancenele oglinda cu lumina incorporata iti va usura munca. Lentila poate mari imaginea de pana la cinci ori. Finisajul argintiu si forma simpla moderna resp... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Oglinda Cosmetica
  • Produse Medicale Online:
  • 5   1 - 5