Organizator Medicamente

  • Produse Medicale Online:
  • 11   1 - 11
Lingurita pentru medicamente.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Organizator Medicamente
Cutia are opt secțiuni de plastic transparent care sunt ușor de deschis. Convenabil deoarece ocupa un loc foarte mic poate fi transportat intotdeauna in buzunar și veți avea medicamentele cele mai necesare intr-un singur loc. Cutia este... Detalii »
Brand: Ortomobil   Categorie: Organizator Medicamente
Ajuta la dozarea usoara si precisa a medicamentelor pe cale orala. Max. 3 ml.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Organizator Medicamente
Seringa pentru administrarea orala a medicamentelor. Ajuta la dozarea usoara si precisa a medicamentului pe cala orala. Varful seringii in forma de biberon simplifica administrarea medicamentului. Max. 12 ml.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Organizator Medicamente
- Alarmare sonora şi vizuala 7 compartimente oferind 2 posibilitati de sortare a tabletelor: Fiecare compartiment corespunde unei zile a saptamanii şi contine tabletele care trebuie luate in acea zi Ffiecare compartiment contine un anumit... Detalii »
Brand: Bioland   Categorie: Organizator Medicamente
Dispozitiv pentru medicamente la aparatul de aerosoli JC-117... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Organizator Medicamente
- Alarmare sonora vizuala şi/sau prin vibratii7compartimente oferind 2 posibilitati de sortare a tabletelor: Fiecare compartiment corespunde unei zile a saptamanii şi contine tabletele care trebuie luate in acea zi Fiecare compartiment co... Detalii »
Brand: Bioland   Categorie: Organizator Medicamente
Zdrobitorul de medicamente reduce cu usurinta tablete in forma unui praf de medicament pentru a face mai usoara inghitirea. Zdrobitorul are o forma confortabila mai ales pentru persoanele cu mobilitate limitata la mana. Se poate spala si i... Detalii »
Brand: Ortomobil   Categorie: Organizator Medicamente
Nu credem ca exista persoane care sa nu fi uitat macar o data sa isi ia la timp tratamentul prescris de medic. Din acest motiv a fost creat acest separator prevazut cu alarma. Practic usor de depozitat cu un design placut acest produs este ... Detalii »
Brand: Medifit   Categorie: Organizator Medicamente
Cum funtioneaza:Pe masura ce copilul d-voastra incepe sa bea din sticla Medibottle cu apasari scurte ale pistonului seringii veti proiecta „mici tasnituri” de medicament direct in varful tetinei. Aceste „mici tasnituri” (de aproxima... Detalii »
Brand: Medibottle   Categorie: Organizator Medicamente
Tanc pentru medicamente pentru aparatul de aerosoli U22 OMRON... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Organizator Medicamente
  • Produse Medicale Online:
  • 11   1 - 11