Orteza Umar

  • Produse Medicale Online:
  • 6   1 - 6
- Orteza este indicata pentru fracturi de clavicula şi pentru corectarea pozitiior vicioase ale coloanei toracale. Orteza este confectionata din material textil formata dintr-o componenta care sprijina coloana dorsala si 2 benzi ce inconjo... Detalii »
Brand: Trm   Categorie: Orteza Umar
În cazul unor uşoare contuzii entorse luxatii periartrita scapulo-humerala. Orteza este confectionata din neopren captuşit cu bumbac flauşat care datorita proprietatilor sale termoizolante asigura obtinerea unei temperaturi optime menti... Detalii »
Brand: Trm   Categorie: Orteza Umar
Orteza de umar ARM2800 din neopren ofera protectie si stabilitate la nivelul articulatiei umarului. Aceasta imbraca umarul si mentine temperatura corpului fiind un produs conceput si pentru activitati sportive Este indicat pentru: Ameliorar... Detalii »
Brand: Armor   Categorie: Orteza Umar
Din material neopren de culoarea pielii. Asigura o fixare corecta si o compresie corespunzatoare pentru umar si antebrat. Închidere prin scai. Combina efectul mecanic de suport al muschilor si ligamentelor cu efectul de incalzire ceea ce g... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Orteza Umar
Indicat in tratamentul fracturilor de clavicula cu sau fara deplasare atrofie musculara.... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Orteza Umar
În punctele strategice ale ortezei sunt plasati magneti cu o putere magnetica de 1000 Gauss materialul din cauciuc neopren asigura sprijin si presiune constanta magneti stimuleaza circulatia sângelui si maresc nivelul oxigenului din sâng... Detalii »
Brand: Fortuna   Categorie: Orteza Umar
  • Produse Medicale Online:
  • 6   1 - 6