Pasta Clasica

  • Produse Medicale Online:
  • 6   1 - 6
Pasta de dinti. Pasta de dinti GUM Caries ProtectAvantaje:Isomalt -intensifica cantitatea absorbita de clor pentru o mineralizare avansata a smaltuluiFluorul si oxidul de zinc ajuta la intarirea si protejarea nervului de suprafata dentinalPuterea sinergica... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Pasta Clasica
Pasta de dinti. Pasta de dinti GUM SensivitalAvantaje:Usureaza durerea si previne sensibilitatea gingiilor si dintilorAjuta la protejarea inpotriva cariilor (contine 1490 ppm Flour)Calmeaza, hraneste si revitalizeaza gingia (Vitamina E/Aloe Vera/Vitamina B... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Pasta Clasica
Pasta de dinti. Pasta de dinti Colgate Total 12Avantaje:Protectie completaFormula avansata, cu un sistem unic care lupta impotriva bacteriilor si ajuta la prevenirea reaparitiei placii bacteriene si a gingivitei pe o durata de pana la 12 ore.Eficienta cont... Detalii »
Brand: Colgate   Categorie: Pasta Clasica
Pasta de dinti. Pasta de dinti Colgate Total Pro InterdentalAvantaje:Excelenta protectie antibacterianaFormula avansata elibereaza microparticule care patrund in spatiile interdentare, curatand in profunzimeTehnologie Triclosan Copolimer - actiune antibact... Detalii »
Brand: Colgate   Categorie: Pasta Clasica
Pasta de dinti. Pasta de dinti (gel) cu clorhexidina, recomandata in tratarea parodontozei. Contine sistemul A.D.S. impotriva efectului secundar al ingalbenirii dintilor, cauzat de clorhexidina. Concentratie clorhexidina 0.05%.Prezentare:Flacon de 75 ml... Detalii »
Brand: Curaprox   Categorie: Pasta Clasica
Pasta de dinti. Pasta de dinti cu clorhexidina, concentratie 0.12% CURASEPT ADS 712Avantaje:Protectie pentru gingiile iritateRecomandata in tratarea parodontozeiFARA SLSSistemul ADS reduce riscul de patare a danturi si de pierdere a gustuluiGust placutReco... Detalii »
Brand: Curaprox   Categorie: Pasta Clasica
  • Produse Medicale Online:
  • 6   1 - 6