Pasta Efect Albire

  • Produse Medicale Online:
  • 15   1 - 15
Pasta de dinti. Pasta de dinti Colgate Advanced WhiteAvantaje:Micro-cristale active pentru curatareIndeparteaza delicat petele si previne aparitia acestoraImprospateaza respiratiaCompozitie:Apa, dioxid de siliciu hidratat, glicerina, bicarbonat de sodiu, P... Detalii »
Brand: Colgate   Categorie: Pasta Efect Albire
Pasta de dinti. Pasta de dinti cu efect de albire dentaraOpalescenceAvantaje:Elibereaza rapid si eficient fluoruraProtectie maxima asupra smaltului, dentinei si a restaurariiAroma puternica de menta ( Cool Mint )Prezentare:1tub x29g... Detalii »
Brand: Ultradent   Categorie: Pasta Efect Albire
Pasta de dinti. Pasta de dintiYotuelWhitening Classicpentru albirea dintilor si cu enzime naturale YotuelWhitening ClassicAvantaje:Cu fluor ?i Xilitol pentru a lupta eficient impotriva cariilorFara detergent.Grad redus de abraziunePrezentare:Pasta de dinti... Detalii »
Brand: Yotuel   Categorie: Pasta Efect Albire
Pasta de dinti. Pasta de dinti cu efect de albire si cu enzime naturale Yotuel PharmaAvantaje:Cu fluor siXilitol pentru a lupta eficient impotriva cariilorFara detergentGrad redus de abraziunePro-vitamina B5 pentru vindecarea leziunilor gingieiPentru dinti... Detalii »
Brand: Yotuel   Categorie: Pasta Efect Albire
Pasta de dinti. Pasta de dinti R.O.C.S. Whitening - pentru albireAvantaje:Formula imbunatatita cu microparticule de dioxid de siliciuFormula MINERALIN - contine xilita, bromelaina si compusi minerali (calciu, fosfor si magneziu)Proprietati de lustruire si ... Detalii »
Brand: R o c s   Categorie: Pasta Efect Albire
Pasta de dinti. Pasta de dinti GUM Original WhiteAvantaje:Reda albul natural al dintilor, delicat cu gingiileActiuni fizice: indeparteaza delicat petele de suprafata datorita silicatului nonabrazivActiune chimica: solutie anti-pete, dizolva petele si previ... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Pasta Efect Albire
Pasta de dinti. VITIS WHITENING PASTA singura formula de pasta pentru albit care combina efectul de refacere a albului natural si cel de protectie al dintilor prevenind sensibilitatea dentara.VITIS WHITENING PASTA are formula exclusiva a Tehnologiei Inovat... Detalii »
Brand: Dentaid   Categorie: Pasta Efect Albire
Pasta de dinti. Pasta de dintiYotuelWhiteningAll-In-OneWintergreen cu peroxid de carbamida pentru albirea danturii. Aroma wintergreen.YOTUEL all.in.one este o pasta de dinti cu efect de albire pentru utilizarea de zi cu zi, care ajuta la protejarea smaltul... Detalii »
Brand: Yotuel   Categorie: Pasta Efect Albire
Pasta de dinti. YOTUEL Whitening All-In-One Snowmintcu peroxid de carbamida pentru albirea danturii. Aroma snowmint.YOTUEL all.in.one este o pasta de dinti cu efect de albire pentru utilizarea de zi cu zi, care ajuta la protejarea smaltului de eroziunile a... Detalii »
Brand: Yotuel   Categorie: Pasta Efect Albire
Pasta de dinti. Pasta de dinti R.O.C.S. Coffee and Tobacco - pentru persoanele cu risc ridicat de patare a dintilor (consumatori de cafea, vin sau de anumite medicamente care pateaza dintii, fumatori)Avantaje:Controleaza probleme comune precum sangerarea g... Detalii »
Brand: R o c s   Categorie: Pasta Efect Albire
Pasta de dinti. Pasta de dinti cu efect de albire dentaraOpalescenceAvantaje:Elibereaza rapid si eficient fluoruraProtectie maxima asupra smaltului, dentinei si a restaurariiAroma puternica de menta ( Cool Mint )Prezentare:1tub x 133g... Detalii »
Brand: Ultradent   Categorie: Pasta Efect Albire
Pasta de dinti. Pasta de dinti adulti R.O.C.S. Magic Whitening - pasta pentru albireAvantaje:Formula unica ce contine granule speciale pentru curatare si lustruireIndeparteaza placa dentara eficient, rapid si sigurRefac albul natural al dinteluiOfera stral... Detalii »
Brand: R o c s   Categorie: Pasta Efect Albire
Pasta de dinti. Pasta de dinti adulti R.O.C.S. Sensation Whitening - pasta pentru albireAvantaje:Formula unica ce contine granule speciale pentru curatare si lustruireIndeparteaza placa dentara eficient, rapid si sigurRefac albul natural al dinteluiOfera s... Detalii »
Brand: R o c s   Categorie: Pasta Efect Albire
Pasta de dinti. Pasta de dinti adulti R.O.C.S. PRO Delicate Whitening Freshmint - pasta pentru o albire delicataAvantaje:Formula foarte delicataNu contine culori, fluor, paraben sau lauril sulfat de sodiuAroma de mentaBooster PRO-System - sistem unic pentr... Detalii »
Brand: R o c s   Categorie: Pasta Efect Albire
Pasta de dinti. Pasta de dinti adulti R.O.C.S. PRO Delicate Whitening Sweet mint - pasta pentru o albire delicataAvantaje:Formula foarte delicataNu contine culori, fluor, paraben sau lauril sulfat de sodiuAroma de mentaBooster PRO-System - sistem unic pent... Detalii »
Brand: R o c s   Categorie: Pasta Efect Albire
  • Produse Medicale Online:
  • 15   1 - 15