Pedometru

  • Produse Medicale Online:
  • 6   1 - 6
OMRON Walking Style 2.0Aparat pentru contorizarea numarului de pasi efectuatiTehnologie de ultima generatie bazata pe un senzor 3D pentru detectarea miscariiDesign atractiv slim (3 8 mm) Culoare: alb Functii: contorizeaza numarul de pasi ef... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Pedometru
DATE TEHNICEProdus: Pedometru. Model: OMRON Walking style III (HJ-203-ED/HJ-203-EG/HJ-203-EK/HJ-203-EV) . Sursa de alimentare: o baterie de litiu de 3V tip CR2032. Durata de viata a bateriei: aproximativ 1 5 ani (folosit 4 ore/zi) . Domeniu... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Pedometru
OMRON Walking Style 2.1Aparat pentru contorizarea numarului de pasi efectuatiTehnologie de ultima generatie bazata pe un senzor 3D pentru detectarea miscariiDesign atractiv slim (3 8 mm) Culoare: alb Functii: contorizeaza numarul de pasi ef... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Pedometru
Acest produs este conceput pentru a monitoriza si vizualiza bataile cardiace in timpul exercitiului fizic dar nu este capabil sa stabileasca intensitatea antrenamentului potrivita pentru organismul vostru. Unitatea de receptie a cardio-moni... Detalii »
Brand: Medifit   Categorie: Pedometru
Functioneaza pe baza de electrozi care trebuie purtati pe piele de fiecare data cand folositi ceasul. Are 3 zone tinta 1 zona programabila. Calculeaza caloriile consumate. Alarma vizuala si auditiva. Date tehnice Frecventa cardiaca actuala ... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Pedometru
- Produs: Aparat pentru monitorizarea activitatii fizice. Model: OMRON Jog style (HJA-300-EY/HJA-300-EK) . Produs: Aparat destinat monitorizarii activitatii fizice. Sursa de alimentare: o baterie de litiu de 3V tip CR2032. Durata de viata a... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Pedometru
  • Produse Medicale Online:
  • 6   1 - 6