Periute Copii

  • Produse Medicale Online:
  • 18   1 - 18
Periute de dinti. Periuta de dinti Opalescence Junior Smile-BrushAvantaje:Peri rotunjiti la capeteUn cap confortabilManer mai mare si usor de tinut n manaCulori vesele ?i desenePermit curatarea zonelor greu accesibile ?i protejeaza cu gentilete dintii si gin... Detalii »
Brand: Ultradent   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Baby 0-2 Ani Ultra Soft YellowAvantaje:Cap foarte mic, pentru fixare mai bun? n gura copiluluiManer mai lung care permite manevrarea periutei de catre parintePeri delicati si moi care indeparteaza placa de pe suprafata ... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Baby 0-2 Ani Ultra SoftBlueAvantaje:Cap foarte mic, pentru fixare mai bun? n gura copiluluiManer mai lung care permite manevrarea periutei de catre parintePeri delicati si moi care indeparteaza placa de pe suprafata din... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Kids 3-6 Ani Ultra Soft PinkAvantaje:Cap mic adaptat la dimensiunea gurii copiluluiManer mic si rotunjit care permite o utilizare usoaraPeri moi care permit indepartarea placii bacteriene de pe suprafata dintilor, dintr... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Kids 3-6 Ani Ultra SoftGreenAvantaje:Cap mic adaptat la dimensiunea gurii copiluluiManer mic si rotunjit care permite o utilizare usoaraPeri moi care permit indepartarea placii bacteriene de pe suprafata dintilor, dintr... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Junior 7-9 Ani Ultra Soft BlueAvantaje:Maner alungit si subtire in zona superioara a periuteiManer cu suport pentru deget - o prindere mai usoara si un control mai bun al periuteiPeri moi si delicati care permit indepar... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Technique Junior 7-9 Ani Ultra Soft BlueAvantaje:Proiectat pentru a contribui la dezvoltarea unei tehnici corecte de periajPeri moi, cu design DomTrimManer Quad-Grip pentru a ghida mana copilului intr-o pozi?ie corecta ... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Technique Junior 7-9 Ani Ultra Soft GreenAvantaje:Proiectat pentru a contribui la dezvoltarea unei tehnici corecte de periajPeri moi, cu design DomTrimManer Quad-Grip pentru a ghida mana copilului intr-o pozi?ie corecta... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periuta de dinti GUM Junior 7-9 Ani Ultra Soft PinkAvantaje:Manerul gatului mai lung si mai subtire, pentru acces mai bun la dintii din spateManipulati cu degetul mare pentru prindere usoara si un control mai bun a periuteiPerii moi si deli... Detalii »
Brand: Gum   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periuta de dinti VITIS Junior - periuta de dinti pentru uz zilnic, proiectata special pentru igiena orala zilnica a copiilor de la 3 ani +Avantaje:Capat mic pentru a atinge toate zonele guriiFilamente moi, texturate si cu capete rotunjite p... Detalii »
Brand: Dentaid   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periuta de Dinti R.O.C.S. Toothbrush Baby extra-soft - pentru copii cu varste intre 0 si 3 aniAvantaje:Filamente foarte moi, cu varfuri triplu-netezite care actioneaza delicat asupra gingiilor si smaltuluiForma manerului impiedica periuta s... Detalii »
Brand: R o c s   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periuta de Dinti R.O.C.S. Kids 3-7Avantaje:Proiectata cu ajutorul medicilor stomatologiPeri foarte moi (ultra-soft)Periaj sigurManer din plastic de cea mai buna calitate - reduce riscul de contaminareFigurina pe manerul periutei (4 modele)P... Detalii »
Brand: R o c s   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periute de dinti cu figurina papagal pentru copii 1an+Avantaje:Cap protectorManerul serveste si pe post desuport pentru periutaPrezentare:Periute de dinti copii figurina papagal1an+ - 1 bucata... Detalii »
Brand: Miradent   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periute de dinti cu figurina taur pentru copii 1an+Avantaje:Cap protectorManerul serveste si pe post desuport pentru periutaPrezentare:Periute de dinti copii figurina taur1an+ - 1 bucata... Detalii »
Brand: Miradent   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periute de dinti cu figurina cainepentru copii 1an+Avantaje:Cap protectorManerul serveste si pe post desuport pentru periutaPrezentare:Periute de dinti copii figurina caine 1an+ - 1 bucata... Detalii »
Brand: Miradent   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periute de dinti cu figurina urs pentru copii 1an+Avantaje:Cap protectorManerul serveste si pe post desuport pentru periutaPrezentare:Periute de dinti copii figurina urs1an+ - 1 bucata... Detalii »
Brand: Miradent   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Periute de dinti cu figurina rata pentru copii 1an+Avantaje:Cap protectorManerul serveste si pe post desuport pentru periutaPrezentare:Periute de dinti copii figurina rata1an+ - 1 bucata... Detalii »
Brand: Miradent   Categorie: Periute Copii
Periute de dinti. Oral-B Kids Stages - periuta de dinti electrica cu tehnologie Braun D10-513Avantaje:Ideala pentru copiii cu varste de 3 ani+Perii moi - curata delicat dintii si gingiileCronometru muzical - incurajeaza timpii de periaj mai lungi, copiii inv... Detalii »
Brand: Oral b   Categorie: Periute Copii
  • Produse Medicale Online:
  • 18   1 - 18