Siguranta

  • Produse Medicale Online:
  • 9   1 - 9
Este o bratara din cauciuc termoplastic testat dermatologic parfumat non-toxic hipo-alergenicEmana un parfum placut pentru oameni dar neplacut pentru tantari.• Dureaza aproximativ 2 saptamani dupa ce a fost desigilat.• Produs in Italia... Detalii »
Brand: Medifit   Categorie: Siguranta
Carja pediatrica cu sprijin axilar Modelul RX595S este utilizat de pacienti de inaltime mica in principal copii si adolescenti. Carja axilara este confectionata din aluminiu anodizat de culoare argintie mat. Sprijinul axilar si sprijinul pe... Detalii »
Brand: Tdi   Categorie: Siguranta
Cadru ortopedic de mers pentru copii pliabil si reglabil pe inaltime. Cadrul este fabricat din Aluminiu Dur EloxatRezistent la socuri mecanice. LATIME 51 CM INALTIME 52-62 CMADANCIME 35 CM... Detalii »
Brand: Ortho   Categorie: Siguranta
- MRP 736 Cadru de mers pliabil pentru copii din aluminiu anodizat ajustabil in inaltime cu o partea din spate fixa fata pe roti- inaltime ajustabila la fiecare 2 5 cm de la 41la 60 cm- forma trapez 50cmx44hx55cm- rotile frontale sunt din c... Detalii »
Brand: Moretti   Categorie: Siguranta
Cu 2 canale afisaj LED antena flexibila semnalizare sonora reglabila cu incarcator... Detalii »
Brand: Obaby   Categorie: Siguranta
Sistem de monitorizare audio Laica BC2001Distanta maxima de operare 200 m in exterior 100 m in interior. Audio Baby Monitor-ul Laica BC2001 poate transmite pe 2 canale selectabile. Laica BC2001 are volumul reglabil. Este dotat cu indicator ... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Siguranta
Datorita acestui produs va puteti monitoriza mereu copilul. Unitatea parintelui (receptor cu imagini si sunete) pe langa ascultare realizeaza imaginea copilului pe un ecran LCD de 1 4 inch si intrucat functioneaza cu acumulator reincarcabil... Detalii »
Brand: Medifit   Categorie: Siguranta
Scaun cu rotile pediatric cu schelet de otel vopsit cu pulbere epoxi impotriva coroziunii. Rotile din fata cu diametrul de 6' pneuri pline rezistente la socuri roti spate cu diametrul de 22' cu spite subtiri pentru amortizarea socurilor pn... Detalii »
Brand: Tdi   Categorie: Siguranta
iBaby Monitor M3sCu iBaby™ Monitor poti supraveghea copilul bona menajera animalul favorit sau chiar intreaga casa oricand si de oriunde ai acces la Internet folosind tableta sau smartphone-ul preferat Apple sau Android calculatorul MAC s... Detalii »
Brand: Ibaby   Categorie: Siguranta
  • Produse Medicale Online:
  • 9   1 - 9