Sistem Nervos

  • Produse Medicale Online:
  • 24   1 - 20
Nu contine lauril eter sulfat, coloranti sintetici, consevanti, parfumuri sintetice. Indicatii: Stari de oboseala, agitatie nervoasa, depresie, reumatism articular. Ingrediente: Sodium Chloride, Melissa Officinalis leaf extract, Melissa Off... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
Are actiune analgezica, sedativa, puternic antimigrenoasa, induce stare de calmare si relaxare, antiseptica (intestinal si respirator), antispastica, carminativa, colagoga, usor diuretica, febrifuga, fluidifianta a secretiilor bronsice, ver... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
Mentine sanatatea sistemului neuro-endocrin, are efect favorabil asupra vaselor sanguine mici, capilarelor, dar si asupra circulatiei sanguine in ansamblul ei. Este suport pentru sanatatea sexuala, hepato-biliara, gastro-intestinala (elimin... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
Actiune neurotonica si sedativa asupra sistemului nervos central, anxiolitica, antidepresiva, miorelaxanta; stimuleaza functia miocardului, tonifica peretii capilarelor; are proprietati coronarodilatatoare si de imbunatatire a fluxului sang... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
In organism, peste 50% din cantitatea totala de magneziu se afla in oase (sub forma de fosfat de magneziu si carbonat de magneziu), alaturi de calciu jucand un rol important in formarea tesutului osos. Restul de magneziu se regaseste in mus... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
Ginsengul este o planta utilizata in medicina traditionala chineza de peste 2000 de ani. Denumirea stiintifica a plantei ,,Panax`` provine din grecescul ,,pan`` care inseamna toate si ,,akos`` care inseamna a vindeca, fapt care desemneaza c... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
COMPOZITIE/CAPSULA: Lecitina : 125mg Dolomita cu granulatie de max. 250μ: 112.5mg Ginkgo biloba, frunze, extract hidralcoolic 24/6, cu 24% flavonoide si 6% terpenoide: 100mg capsula de gelatina tare; Ginkgo biloba frunze: 62.5mg Telina (... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
Cei mai importanti constituenti biologic activi din Salix alba sunt heterozidele saligenolului (de exemplu salicina), flavonele si taninurile. Extractul de salcie (Salix alba) are actiune similara aspirinei, fara a manifesta insa efectele a... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
L-arginina este esentiala in procesele metabolice ale muschilor deoarece asigura un vehicul de transport, depozitare si excretie a azotului. L-arginina este o componenta importanta in procesele de generare si regenerare a tesuturilor. Este ... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
Contribuie la: reducerea frecventei, severitatii si duratei migrenelor si a simptomatologiei asociate acestora (cefalee, tulburari vizuale, senzatia de amorteala sau de intepaturi la nivelul mainilor sau fetei, greata, varsaturi, sensibilit... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
Ornitina este un aminoacid care poate fi sintetizat in organism, dar in anumite situatii (refacerea organismului, postoperator etc.) trebuie administrat din exterior. Ornitina, alaturi de arginina si citrulina, are un rol important in ciclu... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
Trimetilglicina (TMG), numita si betaina anhidra, este o substanta produsa in organism din colina. Este un 'donor de metil', deoarece doneaza altei molecule o grupare metil (CH3). Donarea unei grupari metil altei molecule (metilare) poate a... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
Eficienta in ameliorarea vitezei de conducere nervoasa, a potentialului de actiune senzorial si a potentialului de actiune muscular. Compozitie: acid alfa-lipoic - 300mg acizi grasi polinesaturati (22% acid gamma-linoleic) - 247,5mg vitamin... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
Taurina este cel mai important aminoacid intracelular conditionat esential. In conditii de efort fizic intens, organismul nu mai poate produce suficienta taurina. Taurina este sintetizata in organism din aminoacizii cisteina si metionina in... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
O compozitie speciala,experimentata in laboratoarele Parapharm. Se poate folosi cu succes si in conditii extreme, cand organismul are nevoie de un soc energetic. Compozitie: extract de schizandra (Schizandra chinesis) - 75mg guarana - extra... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
Contine extract standardizat din fruct de Goji, garantat 40% polizaharide ajunge pana la 60 de zile de administrare, recomandate in dietele vegetariene/vegane. Compozitie: goji (Lycium barbarum)(extract din fruct, garantat 40% polizaharide ... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
Tiolin 60 cps - Ajuta la ameliorarea simptomelor din neuropatii! + Vitalin 30 cps - Contribuie la reducerea durerii asociate neuropatiei!... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
Actiune: Imbunatateste producerea de energie si regenerarea celulara la nivelul sistemului nervos central. Este implicat direct in sistemul imunitar defensiv al celulelor, contribuie la functia de reparare a ADN. Indicatii: Sustinerea siste... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
Inozitolul este un nutrient natural gasit in noua forme (stereoizomeri), cea mai frecventa fiind mioinozitolul; este sintetizat in organismul uman din glucozo-6-fosfat.Inozitolul este hidrosolubil (se dizolva in apa), prin urmare nu este st... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
BCAA Plus asigura cei trei aminoacizi esentiali cu molecule ramificate: L-leucina, L-izoleucina si L-valina, in formele lor pure cristaline. Tesuturile musculare sunt formate in mare parte din BCAA, utilizate pentru producerea energiei si s... Detalii »
Categorie: Sistem Nervos
  • Produse Medicale Online:
  • 24   1 - 20