Sterilizator

  • Produse Medicale Online:
  • 7   1 - 7
Pentru sterilizarea biberoanelor si accesoriilor. Pot fi introduse in aproape orice tip de cuptor cu microunde. Sterilizeaza bineroanele in cca. 5-8 minute.... Detalii »
Brand: Baby Bruin   Categorie: Sterilizator
- Sterilizarea prin raze UV elimina pana la 99% din bacterii si germeni- Timpul sterilizarii: 6 minute aproximativ- Potrivit pentru cel mai comun model de suzeta- Inchidere automata cand usa este deschisa- Putere: 2 AAA baterii incluse... Detalii »
Brand: Medifit   Categorie: Sterilizator
Mic si usor sterilizatorul MellyPlus are nevoie de doar 3 minute pentru sterilizarea suzetei tetinei sau interiorului biberoanelor. Este usor de purtat in geanta sau rucsac ideal in deplasari si nu numai. Actiunea combinata a razelor UV si ... Detalii »
Brand: Nuvita   Categorie: Sterilizator
3 produse in 1: sterilizator prin vapori incalzitor sticla bebelus si recipient aliimente Functie decongelare Sterilizare prin vapori Pentru sticla bebelus suzeta si accesorii mici Cos pentru sterilizarea a 6 sticle biberon standard 2 stati... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Sterilizator
- Ideal pentru biberoane tetine si accesorii mici- Suport pentru 6 biberoane- Sterilizeaza in doar 11 minute- Sterilizare garantata pentru aproximativ 3 ore (cu capacul inchis) - 2 suporturi pentru sterilizarea biberoanel... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Sterilizator
Sterilizator de biberoane cu aburi Laica BC1005Cu ajutorul aburului generat de Laica BC1005 se atinge un nivel ridicat de igiena eliminand majoritatea germenilor nocivi pentru sugari. Sterilizatorul cu aburi Laica BC1005 reprezinta un siste... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Sterilizator
Confortabil usor de utilizat afisaj LCD sterilizare si uscare: 6 biberoane de tip standard. Sigur inchidere automata.... Detalii »
Brand: Obaby   Categorie: Sterilizator
  • Produse Medicale Online:
  • 7   1 - 7