Tensiometru Incheietura

  • Produse Medicale Online:
  • 17   1 - 17
Tensiometru portabil cu umflare/dezumflare automata a manşetei şi masurare la incheietura mainii. Compact şi uşor de transportat aparatul poate fi folosit oriunde şi oricand. Metoda oscilometrica permite masurarea rapida şi precisa a ... Detalii »
Brand: Bioland   Categorie: Tensiometru Incheietura
Caracteristici/Avantaje: Afisare simultana a presiunii sistolice diastolice si a pulsului Operare cu o singura atingere Ecran mare LCD cu afisare usor de citit Afisare data si ora Design compact si portabil Alerta hipertensiune Functie sema... Detalii »
Categorie: Tensiometru Incheietura
Tensiometru digital portabil cu masurare la incheietura mainii şi butoane “iTouch” care functioneaza la simpla atingere. Prevazut cu indicator pentru clasificarea tensiunii arteriale conform OMS si semnalizare IHD (batai neregulate ale... Detalii »
Brand: Bioland   Categorie: Tensiometru Incheietura
Caracteristici tensiometru automat de incheietura Joycare 110Afisaj LCD automat cu afisari simultane a tensiunii arteriele sistolice distolic si puls. Indicarea valorilor masurate in conformitate cu parametrii setati de Organizatia mondiala... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Tensiometru Incheietura
Recomandat pentru: Persoane care au nevoie de un aparat pentru masurarea tensiunii atunci cand calatoresc sau sunt la serviciu. Compact şi portabil- Recomandat de specialişti- Tehnologie PAD  Caracteristici: Masoara tensiunea şi pulsul-... Detalii »
Brand: Microlife   Categorie: Tensiometru Incheietura
Tensiometru automat de incheietura Laica BM1005 Laica va pune la dispozitie un tensiometru electronic pentru masurarea tensiunii arteriale si a pulsului BM1005. Tensiometrul de incheietura este un dispozitiv medical ce va permite sa va moni... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Tensiometru Incheietura
Tensiometru automat de incheietura usor si simplu de utilizat. Este precis si rapid prevazut cu sensor pentru batai neregulate ale inimii si indicator pentru nivelul tensiunii masurate in raport cu valorile normale. Ecran cu afisaj mare Afi... Detalii »
Brand: Healthy Line   Categorie: Tensiometru Incheietura
Caracteristici tensiometru de incheietura touch screen cu ledecranul indica in acelasi timp valorile tensiunii sistolice diastolice dar si valoarea pulsuluivalorile sunt masurate in conformitate cu parametrii stabiliti de Organizatia mondia... Detalii »
Brand: Joycare   Categorie: Tensiometru Incheietura
Caracteristici:Umflare/dezumflare automata Masoara eficient tensiunea arteriala (sistolica si diastolica) si pulsul. Afiseaza clasificarea nivelelor de tensiune arteriala conform WHO (World Healt Organization Organizatia Mondiala a Sanatat... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Tensiometru Incheietura
Sendо SMART – un tensiometru compact ce raspunde cerintelor de calitate si durabilitate ale marcii Sendо. Dimensiunile acestuia permit transportarea lui in poseta sau intr-un buzunar mai mare. Caracterul compact al Sendо SMART еste co... Detalii »
Brand: Sendo   Categorie: Tensiometru Incheietura
Datele tehnice ale tensiometrului digital OMRON RS2- Tehnologie INTELLISENSE™ ce presupune umflarea mansetei la valoarea optima de presiune si masurare extrem de rapida. Asezarea aparatului se face pe cantul incheieturii mainii (brevet OM... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Tensiometru Incheietura
Tensiometru automat de incheietura Laica BM1003 Laica va pune la dispozitie un tensiometru electronic pentru masurarea tensiunii arteriale si a pulsului BM1003. Tensiometrul de incheietura este un dispozitiv medical ce va permite sa va moni... Detalii »
Brand: Laica   Categorie: Tensiometru Incheietura
Tensiometru automat Panasonic Diagnostec EW3006 Are un design simplu si este usor de folosit pentru toata lumea. Este un dispozitiv medical cu standard foarte ridicat testat oficial si validat clinic dar si foarte apreciat pentru ca este fi... Detalii »
Brand: Panasonic   Categorie: Tensiometru Incheietura
Tensiometru pentru incheietura digital complet automat cu determinare oscilometrica Tensoval mobil tip bratara Detalii:Comfort sporit pentru utilizator garantat de tehnologia “Air Comfort” ce asigura ajustarea presiunii de umflare a ma... Detalii »
Brand: Hartmann   Categorie: Tensiometru Incheietura
Tensiometru Panasonic digital de incheietura EW-BW1 Tehnologia Digitala de Filtrare foloseste un senzor pentru a detecta si izola numai oscilatia pulsului esential. Ajuta la eliminarea celorlalti factori de zgomot permitand o capacitate de ... Detalii »
Brand: Panasonic   Categorie: Tensiometru Incheietura
Caracteristici: Tensiometru digital de incheietura complet automat. Aparat validat clinic precizie si repetabilitate deosebite demonstrate prin testari independent efectuate de institute specializate si medici acreditati. Tehnologie INTELLI... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Tensiometru Incheietura
Tensiometru de incheietura automat complet silentios cu tehnologie Intellisense incorporata ce ofera o masurare corecta si rapida a presiunii arteriale Aparat validat clinic precizie si repetabilitate deosebite demonstrate prin testari inde... Detalii »
Brand: Omron   Categorie: Tensiometru Incheietura
  • Produse Medicale Online:
  • 17   1 - 17