Uleiuri Cosmetice

  • Produse Medicale Online:
  • 173   1 - 20
Uleiul de ricin este un ulei incolor sau galbui pal, extras din semintele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit atat pentru uz intern, cat si extern de sute de ani, pentru numeroase afectiuni si probleme de sanatate. Produsul comerc... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Ingrediente: Extract uleios obtinut din planta Chamomilla Recutita. Actiune: antiinflamatoare antiseptica bacteriostatica fungica analgezica emolienta cicatrizanta. Recomandat pentru includerea in produsele de ingrijire pentru: tenul uscat ... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Compozitie: Calciu, vitamina E, acizi grasi nesaturati. Utilizare / administrare: Terapeutic, alimentar sau cosmetic. Indicatii: Ulei obtinut prin presarea la rece a alunelor de padure crude, neprajite. Uleiul este apoi decantat si filtrat ... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Florile de galbenele respectiv extractele sunt foarte des intalnite in medicina alternativa dar si in cea alopata datorita efectelor terapeutice recunoscute si cunoscute inca din antichitate. Galbeneaua este o planta cu tulpina ramificata s... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Gustos, zemos, ieftin, usor de procurat, pepenele este nu doar un aliment, ci un extraordinat medicament. Prin presarea la rece a semintelor uscate pe pepene rosu se obtine un ulei galben, deschis la culoare, bogat in acizi grasi, Omega 6 s... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Uleiul de migdale este utilizat preponderent pentru masaj. Acesta este absorbit cu usurinta, nu lasa pielea grasa si ingrijeste datorita calitatilor emoliente si calmante. Poate fi folosit pentru toate tipurile de piele; este adjuvant in ca... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Uleiul extras din nucile de macadamia este o bogată sursă de acid palmitoleic, similar sebumului uman. Ajută la prevenirea imbătranirii premature a pielii, are efect nutritiv şi acţionează la nivel celular pentru refacerea integrită... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Uleiul din samburi de struguri este un ulei astringent, ce poate fi folosit cu succes in tonifierea si curatarea pielii. Pentru ca are o structura lejera, nu lasa o pelicula grasa la nivelul pielii si este un excelent tratament pentru tenul... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Uleiul de Catina, obtinut din fructul intreg (pulpa si seminte) este foarte bogat in acizi grasi de Omega 7 si are un rol major in productia de colagen. Cantitatea diminuata de colagen determina probleme ale pielii si aparitia ridurilor. Pr... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Indicatii: Literatura de specialitate recomanda galbenelele ca adjuvant in tratarea afectiunilor gastro-intestinale, gastritelor hiperacide, ulverelor gastrice si duodenale, dischineziei biliare, tratarea acneei, eczemelor, arsurilor, deger... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Hidratant, regenerant si revitalizant, uleiul de canepa este util in special pentru pielea uscata, matura, iritata, obosita sau deshidratata. In tratamentele capilare aduce stralucire si vigoare parului. Gratie continutului sau in acizi ome... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Morcovul este o leguma foarte bogata in pro-vitamina A, vitamina B si F, Calciu, Magneziu, Fier si alte minerale. Se foloseste pentru obtinerea si mentinerea unui bronz sanatos. Are proprietati revigorante si revitalizante, improspateaza te... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Actiune: Intern: dureri si crampe abdominale, balonari, inflamatii ale mucoasei cavitatii bucale, cailor respiratorii, intestinale, urinare, combaterea parazitilor intestinali (Giardia). Extern: dezinfectarea plagilor, antifungic, antibacte... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Uleiul de ricin este un ulei incolor sau galbui pal, extras din semintele plantei Ricinus communis. Acesta este folosit atat pentru uz intern, cat si extern de sute de ani, pentru numeroase afectiuni si probleme de sanatate. Produsul comerc... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Tataneasa este o planta al familiei Boraginacee si este folosita ca planta medicinala de secole. Grecii si romanii antici o foloseau pentru a opri sangerarile si pentru a vindeca taieturile. Este o planta nativa din Asia si Europa, insa car... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Este unul dintre emolientii clasici folositi la prepararea produselor cosmetice. Contribuie la mentinerea elasticitatii pielii. Inevitabil, procesul de imbatranire a pielii este insotit de diminuarea eficientei de autohidratare naturala. Gl... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Canepa este o planta cunoscuta si folosita de secole. Uleiul de canepa este un ulei hidratant, regenerant si revitalizant! Uleiul de canepa este recomandat in special pentru pielea uscata, matura, iritata, obosita sau deshidratata. In trata... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Uleiul din samburi de struguri este un ulei astringent, ce poate fi folosit cu succes in tonifierea si curatarea pielii. Pentru ca are o structura lejera, nu lasa o pelicula grasa la nivelul pielii si este un excelent tratament pentru tenul... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Uleiul din nuca de cocos este secretul frumusetii femeilor din insulele oceanului Pacific. Folosit din cele mai vechi timpuri, uleiul de cocos hidrateaza si regenereaza pielea si structura firelor de par, protejeaza de razele soarelui, repa... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
Folosita din cele mai vechi timpuri datorita proprietatilor sale tamaduitoare, planta de lavanda reprezinta una dintre cele mai utilizate plante in tratamentele naturiste. Apa de lavanda contine aceleasi componente ca si uleiul de lavanda, ... Detalii »
Categorie: Uleiuri Cosmetice
  • Produse Medicale Online:
  • 173   1 - 20