Vitamina C

  • Produse Medicale Online:
  • 56   1 - 20
Pulberi din Fructe de coacaz-negru si Zmeur, Extract din fructe de soc, flori de Hibiscus si Zinc + Doza Mare De Vitamina C. Ajuta in cazul simptomelor de raceala si gripa. Fructele de soc contin pigmenti naturali, aminoacizi, zaharide, rut... Detalii »
Categorie: Vitamina C
Vitamina C (acidul ascorbic] este un antioxidant puternic participand la distrugerea radicalilor liberi, reducand astfel procesele degenerative din organism, stimuleaza sistemul imunitar crescand rezistenta organismului la infectii, favoriz... Detalii »
Categorie: Vitamina C
Vitamina C contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense, in conditiile unui consum zilnic de 200 mg, in plus fata de aportul zilnic recomandat. Vitamina C contribuie la formarea n... Detalii »
Categorie: Vitamina C
Vitamina C este un nutrient esential vietii, solubil in apa, implicat in productia de glucocorticosteroizi si de anumiti neurotransmitatori (substante care permit transmisia influxului nervos), in metabolismul glucozei, al colagenului, al a... Detalii »
Categorie: Vitamina C
Un aport crescut de vitamina C este necesar mai ales la cei aflati in convalescenta, in cazul expunerii la eforturi psihice si fizice si la cei care traiesc in mediu poluat. Este importanta administrarea vitaminei C in lunile de primavara, ... Detalii »
Categorie: Vitamina C
Contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea, la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psihice. Contr... Detalii »
Categorie: Vitamina C
Vitamina C contribuie la mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar in timpul exercitiilor fizice intense si dupa acestea, la metabolismul energetic normal, la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii psi... Detalii »
Categorie: Vitamina C
Propolisul, datorita proprietatilor sale cicatrizante, antiparadontozice, antiseptice actioneaza benefic asupra mucoasei orofaringiene. Particule fine de propolis raman pentru o perioada mai lunga de timp aderente de mucoasa, asigurand asep... Detalii »
Categorie: Vitamina C
Urtica dioica (urzica) este o planta care contine saruri minerale (mai ales calciu, magneziu, fier, fosfor) vitamine din grupul B, vitamina C si K, provitamina A. Este eficace ca hemostatic, diuretic, expectorant, in anemii. Combinatia dint... Detalii »
Categorie: Vitamina C
Valeriana imbunatateste calitatea somnului si reduce starile de agitatie, avand eficacitate foarte buna in reglarea ciclului somn-veghe. Reduce starile de hiperexcitabilitate nervoasa. Vitamina C este cunoscuta ca antioxidant determinand el... Detalii »
Categorie: Vitamina C
Ceaiul verde are efecte foarte bune pentru reducerea greutatii corporale. Vitamina C potenteaza efectele antioxidante ale ceaiului verde. Compozitie: extract de ceai verde (Camelia sinensis) - 360mg aminoacizi Iod potasiu fluor fosfor vitam... Detalii »
Categorie: Vitamina C
Calciu fortifica oasele, dentitia, intervine favorabil in functionarea sistemului nervos si muscular. Compozitie: calciu - 56mg vitamina C - 20mg Contraindicatii: Hipersensibilitate la produs, hipercalcemie (de ex. in hiperparatiroidism, su... Detalii »
Categorie: Vitamina C
Combinatia de ginseng siberian si vitamina C este eficace in stari de oboseala cronica, convalescenta; este tonic general si antioxidant. Prin compozitia sa complexa Ginsengul creste rezistenta organismului la diversi factori nocivi , exoge... Detalii »
Categorie: Vitamina C
Este un preparat complex pe baza de calciu, mineral esential pentru sanatatea organismului, imbogatit cu vitamina C. Compozitie: acid citric carbonat de calciu ciclamat de sodiu zaharina sodica amidon de porumb vitamina c aroma de mandarine... Detalii »
Categorie: Vitamina C
Ingrediente/cps: gluconat de fier vitamina C excipienti (macese). Formula asigura mentinerea functionarii normale a sistemului imunitar, contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, la metabolismului energetic normal. Fierul contribuie l... Detalii »
Categorie: Vitamina C
Compozitie: Fiecare comprimat acoperit contine acid ascorbic, extract din fructe de catina (Hippophae rhamnoides), extract lichid din radacina de lemn dulce (Glycyrrhiza glabra), extract din fructe de maces (Cynosbati fructus) si excipienti... Detalii »
Categorie: Vitamina C
Indicatii: Este cunoscut de multa vreme in medicina populara ca fructele de maces au un continut mare de vitamina C. Faciliteaza asimilarea fierului. Administrarea vitaminei C este recomandata in cazul alimentatiei fara vitamine, in convale... Detalii »
Categorie: Vitamina C
Principalul element valoros al maceselor este acidul ascorbic, adica vitamina C. Datorita continutului mare de vitamine, macesul este un excelent vitaminizant natural. Vitamina C joaca un rol esential in procesele metabolice fundamentale si... Detalii »
Categorie: Vitamina C
Categorie: Vitamina C
Sirop de patlagina ingusta: produsul este un supliment alimentar cu extract de patlagina ingusta, vitamina C si ulei de menta. Indicatii: Patlagina ingusta ajuta la mentinerea sanatatii gatului si a toracelui, are efect benefic asupra cailo... Detalii »
Categorie: Vitamina C
  • Produse Medicale Online:
  • 56   1 - 20